Raco BV uit Waalwijk: voor het flexibel afvullen van verschillende stoffen en kant-en-klare levering

Het afvullen van vloeibare en stroperige stoffen laat u doen door Raco BV. Met 50 jaar ervaring in het afvullen van verschillende stoffen, is uw product bij ons altijd in goede handen.

Afvullen met flexibele hoeveelheden

flexibel in de hoeveelheden voor aflevering

Het afvullen van stoffen gebeurt niet altijd met vaste hoeveelheden. We zijn daarom flexibel in de hoeveelheden voor zowel de aanlevering, als de aflevering. We kunnen bijvoorbeeld probleemloos partijen van 23 ton afvullen in flesjes van 500 gram.  Ook voor het afvullen van kleinere partijen van een paar honderd liter, kunt u bij Raco BV terecht. Zo vullen we snel en efficiënt een partij van 800 liter lijm af in flesjes van 30 ml.

Ook voor kleinere partijen geschikt

We nemen graag de mogelijkheden met u door en maken duidelijke afspraken om alles voortvarend en probleemloos te laten verlopen. Zo beschikken we, naast onze afvulmachines, over een extrusieblaasmachine, waardoor we zelf flessen kunnen produceren. Hierdoor kunnen we u bijstaan in het vinden van verpakkingsoplossingen.

Complete levering: van afvullen tot afleveren

Het proces houdt niet op bij het afvullen van een vloeistof. Zo moet er geëtiketteerd, verpakt en geleverd worden. Raco BV is een ISO-gecertificeerd verpakkings-, assemblage- en afvulbedrijf. Wij kunnen, indien gewenst, verpakkingen voor u etiketteren en verpakken in omdozen nadat deze zijn afgevuld. Waarna we deze voor u verzamelen op pallets. Desgewenst wordt de partij afgeleverd en vervoerd.

 

Zo kunt u bij Raco BV terecht voor het afvullen van stoffen, maar kunt u ook het volledige verpakkingsproces aan ons toevertrouwen.

Voordelen van afvullen bij Raco BV

Raco BV is een familiebedrijf, afvullen is ons met de paplepel ingegoten. Dit zorgt er dan ook voor dat we altijd streven naar het hoogst haalbare. Als we een afspraak maken, houden we ons daaraan. Afspraak is afspraak. Als dat leidt tot overwerken of extra te ondernemen stappen, dan doen we dat.
Door de jaren heen hebben we een groot netwerk aan gespecialiseerde partners opgebouwd. Zo kunnen we de juiste ontwerpers, drukkers, assembleurs, spuitgietbedrijven en automatiseerders inschakelen voor elk project. Omdat wij uw aanspreekpunt blijven, zult u hier – naast de hoogwaardige kwaliteit en efficiëntie van onze service –  niets van merken.

We beschikken over ons eigen machinepark. Hierdoor beschikken we zelf over het beheer van onze afvulmachines en houden we de verantwoordelijkheid bij onszelf. Omdat er geen externe partijen bij komen kijken, kunnen we efficiënt werken, snel leveren en de kwaliteit van onze service waarborgen.

Veelgestelde vragen

  • Welke stoffen vult Raco BV af?

    Eigenlijk alle vloeibare en stroperige stoffen, met uitzondering van voedingsmiddelen en sterk ontvlambare stoffen, kunt u bij Raco BV laten afvullen. We hebben ervaring in het afvullen van allerlei stoffen; van verzorgingsproducten zoals crèmes, handzeep en shampoo tot bouwproducten zoals lijm, olie en verf. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts kijken graag met u mee om u zo van het beste advies te voorzien.

  • Waar kan Raco BV stoffen in afvullen?

    Bij Raco BV kunt u stoffen in verschillende verpakkingen laten afvullen. Van emmers tot flessen in allerlei vormen en formaten; we kijken graag met u naar de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we door gebruik te maken van onze extrusieblaasmachine, zelf flessen produceren. Na een telefoongesprek met één van onze specialisten, bent u gelijk op de hoogte van de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ons per mail benaderen, stuurt u dan een bericht naar: info@raco.nl.