Raco BV uit Waalwijk: voor het etiketteren en assemblage van uw producten

Stel dat u een ingewikkelde puzzel 5000 keer op een dag zou moeten maken? Daar kijkt u niet naar uit toch? Het in elkaar zetten van complexe producten is net als puzzelen. Een puzzel die u geheid liever uitbesteedt.

Etiketteren

Nadat we alle kinderziekten in het hele assemblageproces hebben verholpen, gaan we het proces automatiseren. We ontwikkelen uiteindelijk een volledig geautomatiseerde assemblagestraat voor uw product.

Assembleren is puzzelen met onderdelen

Hoe zet u bijvoorbeeld een kunststof zeepdispenser in elkaar die is opgebouwd uit wel honderd losse onderdeeltjes? Of hoe monteert u een tubetje binnen een stootvrij kunststof beschermflesje?

Het vergt specialistisch inzicht en jarenlange ervaring om de meest foutloze en efficiënte manieren van assemblage te vinden. Hoe kan dat het snelst? Waar kan er misgaan? En hoe kunnen we het proces verbeteren? Dit zijn zaken waar Raco BV allemaal rekening mee houdt. 

Assemblagehulpmiddelen

Nadat een van onze specialisten het product zelf in elkaar heeft gezet en hierbij kijkt naar de mogelijkheden en eventuele missers, neemt een assemblagemedewerker het over. Hiervoor ontwikkelen we in eerste instantie eenvoudige, handmatige hulpmiddelen. Ook dat proces volgen we weer kritisch.

  • Waar zitten de bottlenecks?
  • Welke stappen kosten de meeste tijd?
  • Welke nieuwe assemblagehulpmiddelen zouden tijd kunnen besparen?

Assemblageproces automatiseren

Nadat we op deze manier alle kinderziekten in het hele assemblageproces hebben verholpen, gaan we het proces automatiseren. We ontwikkelen uiteindelijk een volledig geautomatiseerde assemblagestraat voor uw product.