Raco BV uit Waalwijk: jarenlange ervaring en een uitstekende service

Raco BV is een echt familiebedrijf met dan een paar jaartjes ervaring. Tientallen kaarsjes zouden er op onze taart moeten staan. We zijn 47 jaar geleden begonnen als familiebedrijf. De laatste directeur was Willy Raijmann, maar nadat hij 10 jaar geleden is afgetreden heeft zijn zoon Bas Raijmann het van hem overgenomen. Betrouwbaarheid met technische innovatie en vérgaande automatisering staan bij ons centraal. Expertise gegarandeerd dus bij Raco BV.

Specialist in afvullen, etiketteren en verpakken

We zijn een ISO-gecertificeerd verpakkings-, assemblage- en afvulbedrijf. Raco BV bedenkt de meest efficiënte manieren om uw producten af te vullen, te etiketteren en te verpakken. Grote of kleine series. Daarbij kunnen we complexe verpakkingen assembleren en dit assemblageproces vervolgens automatiseren. Dit doen we voor een grote diversiteit aan stoffen, met uitzondering van voedingsmiddelen en licht ontvlambare stoffen. We beschikken ook over een extrusieblaasmachine. Hiermee produceren we zelf flessen.

Afspraken maken

Wij komen altijd onze afspraken na. Als we zeggen: ‘volgende week donderdag om drie uur’, dan is het écht volgende week donderdag om drie uur klaar. Ook als dat soms betekent dat er moet worden overgewerkt. Onze verantwoordelijkheid houdt ‘s avonds om zes uur niet op. Ook dát hoort bij een familiebedrijf. Als we bijvoorbeeld met u afspreken dat er op een partij van 20.000 flesjes niet één exemplaar mag zijn met een afwijking, dan controleren we uw 20.000 flesjes zó nauwkeurig dat die ene er ook gegarandeerd niet bijzit. We maken het onszelf niet gemakkelijk, maar onze klanten wel. 

Netwerkpartners

In de afgelopen jaren heeft Raco BV een groot netwerk opgebouwd van gespecialiseerde samenwerkingspartners. Ontwerpers, drukkers, assembleerders, spuitgietbedrijven en automatiseerders. Zo hebben we altijd de juiste deskundige externe partner voor die ene speciale opdracht. In de meeste gevallen zult u daar als klant niet veel van merken. Raco BV blijft immers altijd uw aanspreekpunt.

Machinepark

Wij beschikken over een eigen machinepark waarmee we afvullen, extrusieblazen, etiketteren en assembleren allemaal in eigen beheer houden. Denk aan machines zoals automatische vierkopsvulmachines, handvulmachines, extrusieblaasmachines en assemblagestraten.

Extrusieblazen

Met onze extrusieblaasmachine kunnen wij alle gewenste vormen en maten kunststof flessen produceren. Vanzelfsprekend beheersen we het hele proces: van het kunststofgranulaat tot aan het gewenste eindproduct. Zelfs de matrijzen voor de flessen kunnen wij leveren.


Meer weten? Bel 0416 - 34 71 46.